Aceptar Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, mostrar publicidad y recoger información estadística. Al continuar con la navegación entendemos que lo acepta.

Mas Can Puxes en Collsuspina

7,4

Basado en 230 opiniones encontradas en 4 webs


7.4
7.4
9.4
7.4

tendencia

4
De 5
en Collsuspina
2
De 2
de cocina Mediterránea en Collsuspina

Los clientes comentan sus platos de...

bonito carne catalana

Puntuación y opiniones

Hoy hemos venido a comer al mediodía y hemos probado el menú de 10,50 € y nos ha sorprendido gratamente. Los platos son muy completos y de buena calidad. La comida es casera y muy bien cocinada.
Más comentarios
en TripAdvisor
.
29 Agosto 2019
8,0
Un lloc molt recomanable, en una masia i un entorn fantàstics i molt bon menjar a un preu raonable. L'atenció rebuda és la millor, com a casa.
Más comentarios
en Google
.
01 Diciembre 2019
10,0
Masia molt acollidora i elegant amb una cuina tradicional boníssima. Un gran descobriment! Tornarem!
Más comentarios
en Google
.
20 Enero 2020
10,0
Francament, decebedor. Lloc amb una certa antiguetat (potser no tant com s'anuncia, si fem cas de la data de la clau de volta de l'entrada) però d'un innegable encant; amb evidents ampliacions d'acord amb les necessitats que s'anaven succeint, com a totes les cases de pagès que han perdurat en el temps. També, força important, les persones amb mobilitat reduïda no hi poden accedir per la quantitat d'escales que hi ha fins arribar al menjador; crec que ho haurien d'avisar al web, si més no. Els serveis, estan a la planta baixa i pujar i baixar per les escales és, per segons qui, francament dur. Pel que fa al servei de restaurant cal dir que el preu està en consonància amb el d'altres establiments de la zona, és a dir, mig-alt, però la qualitat i la quantitat ja són figues d'un altre paner: racions de pa escasses pel preu, embotits meritòriament prims, poques "llesques" (sic) de vedella nedant en un brou on s'endevinaven de tant en tant uns trossets de bolet i postres poc generosos. La carta de vins també és francament millorable i les copes per beure-se'l, també. Això sí, cal dir que el servei va ser atent i amable. És d'esperar que el restaurant millori d'aquí a poc.
Más comentarios
en Google
.
26 Enero 2020
6,0

Restaurantes similares en Collsuspina

8,0
640
Opiniones

Can Xarina

11/01/2020: Hemos comido en el restaurante el sábado 11 de diciembre en este restaurante y nos añadimos a las buenas opiniones. El establecimiento muy bonito, acogedor, la comida exquisita, bien elaborada, la relación calidad-precio excelente, el personal amable y atento. Hay una carta variada donde elegir, muy recomendable y seguramente volveremos. Es aconsejable reservar
06/10/2019: Tal como indico en el titulo es un restaurante de cocina catalana con buen producto y a precio adecuado a la calidad y servicio obtenido. Las carnes ya sean a la brasa o el cordero guisado son muy buenas. Ensalada de fabetes, excelente.

Cómo llegar al restaurante

Su navegador no esta funcionalidad