He passat per davant mil vegades, però l'he descobert ara per Google maps, te nassos la cosa
Les fotos dels plats m'han cridat l'atenció, varietat, bon aspecte, color i novetat
He buscat la carta, només he trobat les estovalles mal fotografiades i que no expliquen gran cosa, però no m'he desanimat
He començat a llegir els comentaris dels clients, sempre la millor manera de saber la veritat
Notes molt altes, no només pel menjar
El servei molt ben valorat, i he llegit molts noms propis: Joan (propietari), Jose, Jordi, Maria José... me'n deixo, però que els clients els sàpiguen i els mencionin és un indicador de proximitat que diu molt
Contents amb les recomanacions, m'ha recordat els millors temps de El racó de ca l'Eli, on havia anat molt
Entre els plats més mencionats, hi ha els ous amb botifarra del perol, el primer que demanaré quan vingui
Carn a la pedra, cuinada a la taula, al punt que decideix el client, sempre és el millor perquè quedi com ens agrada a cada un
El pop a la gallega també està molt retratat, destaquen que està molt ben fet, el més important, també l'hauré de tastar
Un plat amb esberginia no acostuma a ser un dels destacats, en aquest cas, si, ho sigui, que l'he de posar a la boca
Els calamars a l'andalusa es veuen bé i em venen de gust, tampoc el deixaré escapar
Un arròs mariner que també ha cridat l'atenció, son 100 grams amb unes gambes i cloïsses, però no iguals a totes les fotos, hi ha variants interessants, i un client a qui no li va agradar. El vull puntuar
Les postres per mi son la mel als llavis, si no em claven, en demano. Però en aquest cas, no son industrials, son artesanals i ben valorades, o sigui que també cauran gola avall
Feia temps que no veia un local humil de tapes tant prestigiat pels clients, molts recomanats o de pas, m'ha recordat al malaguanyat Racó de Can Faves, quan encara no es coneixia ni existia, però que un noi ja cuinava al carrer Sant Josep
Com a guia local de Google maps, em sap greu no haver-lo vist abans, però per sort, ara l'he trobat
He vist molt poques fotos del local, interior i exterior, en posaré
Falta com el pa que menjo, una bona foto de la carta, encara que sigui les estovalles
L'ambient valorat positivament no es veu, no hi ha cap vídeo
També fotografio els serveis, pel seu estat es valora com està la cuina que no veiem
Vindré a menjar amb la família, i som variats, qui menja delicat per l'edat, qui te cultura de peix, qui devora quantitat, qui vol menys però saborós, i un trapella de 3 anys.
A continuació veurem com va...
Avui hi hem dinat.
He menjat els ous amb botifarra del perol, efectivament, estan molt bons. I de postres, el pastís de formatge. 1er round satisfactori, en línia amb el que m'esperava
La meva dona havia esmorzat massa i només ha menjat unes braves, però la ració era molt gran, o sigui que igualment ha quedat tipa i només m'ha pispat cullerades de pastís, que com a bona pastissera que és, ha valorat positivament.
La cunyada ha demanat un plat combinat infantil, i el nen un altre diferent. Han menjat be
El fill de 20 anys, que normalment menja com un lleó, avui m'ha demanat una delicatessen de pollastre i de postres un culant de xocolata, ha sortit ben content
Respecte al local, moltes teles i música, molt més bar que restaurant, local pler i servei impecable.
M'he oblidat de mirar els lavabos, però per una finestra es veu la cuina ben neta i operativa
Reafirmant el que preveia, un bon establiment per tornar-hi, em queda molt per tastar
Albert MP
.
20 Enero 2024
10,0
Aunque ya hemos estado antes, anoche fuimos a celebrar el 30 cumpleaños de mi hijo. Cenamos un poco de todo, zamburiñas, croquetas, escamarlans, huevos rotos con jamón y alcachofas., erizos de mar.¡ummmm!.Estaba todo delicioso y pese a que estaban dando fútbol nos pusieron en un espacio que tienen aparte para 3/4 mesas, y estuvimos estupendamente.
Su menú de mediodía también está fenomenal. Así que si queréis ir al Montseny a pasear y luego comer divinamente, pasaos por Sta. Maria de Palau e id a probarlo
MONTSE LORENZO
.
19 Enero 2024
10,0