LA BODEGA - Menjar per emportar en Ulldecona

7,7

Basado en 162 opiniones encontradas en 2 webs


tendencia

8
De 18
en Ulldecona
2
De 8
de cocina Mediterránea en Ulldecona

Los clientes comentan sus platos de...

Puntuación y opiniones

Opiniones Nota
Google 148 9
Opiniones Nota
TripAdvisor 3 10
comida casera muy buena para llevar
Más comentarios
en Google
.
22 Julio 2021
8,0
La comida es casera de verdad y está muy buena, el trato es muy agradable.
Más comentarios
en Google
.
22 Julio 2021
10,0
La Bodega és el lloc perfecte per a menjar amb aquell regust de quan et cuinava la iaia. Tenen un assortit de plats absolutament increïble. Ofereixen menús durant la setmana, assequibles per a tothom. També tenen cura d'oferir productes de temporada, amb receptes casolanes. Allò que arribes i no saps què menjar... i vas i t'ho resolen en un moment. L'assortit de begudes tampoc no l'hem de menystenir. Podrem comprar-hi els refrescos habituals però també licors de la terra, com el d'arròs, calmant d'Ulldecona i altres sucs que es mereixen que ens aturem una estona a repassar. Si hi aneu, tornareu... I tornareu. L'horari, tots els dies de la setmana, és ben generós, o sigui que no tens excusa. Visca la bona teca, la de tota la vida!
Más comentarios
en Google
.
06 Junio 2021
10,0

Restaurantes similares en Ulldecona

7,9
205
Opiniones

Restaurant Marisol

07/09/2021: Espectacular, tant el menjar com el tracte del personal. Difícil l'elecció entre els diferents menús que et proposen. La carn molt bona i qualitat molt alta. El preu molt correcte també. El local molt net i acollidor. Molt recomanable.
03/09/2021: Menjar brutal, el menu que vam fer va ser excel.lent.
7,3
265
Opiniones

LA Taska de Sisco

09/09/2021: Cenamos, eso sí, tras esperar un rato porque no hacen reservas, una noche de Agosto con unos amigos. Cuatro adultos y dos niños. Comimos dos tablas de jamón (oferta con cuatro cervezas, un plato de salchichas con patatas y huevo, ración de foie, tellinas y cuatro solomillos. Total 110€.La atención buena, el local bien.Volveremos.
23/08/2021: Para mi el mejor restaurante de la zona después de visitar los mejor clasificados de la zona que para mí están sobrevalorados.

Cómo llegar al restaurante

Su navegador no esta funcionalidad