17/05/2025: Un restaurante bien d’encamentar, como pa tornar a prebar el restu la carta. De primeru, una ración de zamburiñes (ocho y de bon tamañu) al puntu y chipirones a la chapa, saborgosos, frescos y llimpios, a mar.
Pa detrás, unos callos coles sos patatines frites, tienros y xelatinosos, cola testura perfecha y caldín espeso, con bon cuerpu.
Pa poner el ramu, y eso que cuasi nun pedimos postre pola fartura, una espectacular llechi frita a la qu’hai que da-y cinco estrelles.
Pa con ello, Sidra Sopeña, la DOP de El Gobernador, seique quien lo prefiera puede tomar tamién sidre ensin alcohol, de Trabanco. Eso sí con echaores mecánicos.
13/05/2025: Aunque en la carta no lo pone, se puede pedir medio cachopo. Antes de ir estaba confundido porque por las fotos recientes parecía que eran todos pequeños y en la antiguas era más grande y pensaba que habrían hecho reduflacion, pero no, los grandes son el normal y los pequeños son medio y tienen las 2 opciones. Costó 14€ y el grande cuesta 25€, lo pongo como referencia ya que el pequeño no sale en la carta.
La lubina y las croquetas también muy ricas.